Werkwijze

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK & ADVIES

Onze werkwijze...

Wij zijn te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe materialen en producten. Daardoor kunnen we u altijd een passend advies geven en u informeren over verrassende combinaties. Zo nemen uw (ver)bouwplannen al snel concrete vormen aan. Ook komen we bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken of nemen we samen een kijkje op het te (ver)bouwen terrein of object.

STAP 1. Vrijblijvende afspraak & advies

Tijdens een persoonlijk gesprek heeft u de gelegenheid ons uw wensen te vertellen over uw uitbreiding, renovatie of nieuwbouw. Ideeën moeten groeien, daarom is het verstandig dit in een vroeg stadium te doen en u te laten adviseren.

STAP 2. Offerte & schetswerk

Een goed ontwerp zorgt voor sneller en beter resultaat. Blokbouw BV kan u in een vroeg stadium helpen met het ontwerp, de vormgeving, kleurgebruik en materiaalkeuzes. Zo krijgt u een goede indruk van uw toekomstige verbouwing of nieuwe woning.

STAP 3. Duidelijke afspraken & begroting

Nadat u zich over de offerte heeft gebogen, neemt u een beslissing over het verstrekken van de opdracht. Bij akkoord formaliseren we de afspraken verder en vertalen we het ontwerp naar een gedetailleerde begroting.

STAP 4. Bouwvoorbereiding & start bouw

Alle door ons ingewonnen adviezen worden verwerkt met als resultaat de definitieve ontwerptekeningen, aansluitend starten we met de (ver)bouw(ing).
Vanaf het moment dat de bouw wordt uitgezet tot de oplevering wordt u betrokken bij het (ver)bouwproces.

Heeft u ook een verbouwing in de planning staan, heeft u te gekke ideeën of twijfelt u nog? Wij overtuigen u graag! Ieder project krijgt bij ons dezelfde aandacht en wij komen altijd met oplossingen op maat. Met plezier bouwen en realiseren wij uw droom!

meest voorkomende opdrachten:

Totale verbouwing
Nieuwe keuken plaatsen
Dakkapel plaatsen
Huis isoleren
Aanbouw serre
Nieuwe badkamer
Verbouwing winkel- of horecaruimte
Overige

MAATWERK, PRECISIE & MEEDENKEN